Jan&Jan 24e in Terras Top 100 2021

De gemeente is tijdens ons bezoek bezig met de weg en het plein rondom het terras, maar bij Jan&Jan hebben ze er alles aan gedaan om die werkzaamheden niet van invloed te laten zijn op de beleving van het terras. Met rietmatten en een overkapping, ziet het geheel er aantrekkelijk uit.

Het opnemen van de bestelling verloopt top. We worden leuk geholpen en begeleid in de keuze. Bij de bestelling van een sapje, benoemt de medewerker ook de smoothies op de kaart en wanneer we vragen om koffie, somt ze de keuzes op die er op dit punt zijn. Top! Bij het aanbieden van de kaart, vertelt de medewerker enthousiast over het broodje en de soep van de dag. Zelf vragen om een tweede drankje is niet nodig, want ook nu is ze ons al voor.

Bij het uitserveren wordt gevraagd of we suiker of melk willen bij de koffie. Dit heeft ze bij zich. Een prima oplossing om verspilling en het wegwaaien van deze monoverpakkingen te voorkomen. Om ons heen zien we dat tafels worden afgeruimd als een geoliede machine, en dat het contact met de gasten vrolijk en ontspannen is. Dit is gewoon een fijn terras om te zijn. Fijn dat ze er weer bij zijn en graag tot de volgende keer.

Ontdek meer