Jan & Jan Didam straalt op plek 56 in de Terras Top 100 2023!

Jan & Jan is verheugd om opnieuw erkend te worden voor hun uitmuntende terras door een notering te behalen in de prestigieuze Terras Top 100 van Nederland. Het gerenommeerde juryrapport prijst het uitnodigende terras, de vriendelijke medewerkers en de perfecte balans tussen professionaliteit en ontspanning.

Het jurylid was onder de indruk van de zorgvuldige aandacht die besteed wordt aan zowel het exterieur als interieur van Jan & Jan. De harmonie tussen beide geeft het terras een uitnodigende uitstraling, waar gasten graag plaatsnemen om te genieten van heerlijk eten en drinken.

Een van de sterke punten van Jan & Jan is het warme welkom dat gasten ontvangen bij aankomst. Vriendelijke begroetingen en de vrijheid om een plekje op het terras te kiezen, zorgen meteen voor een ontspannen sfeer. Het personeel draagt bij aan de gastvrije ambiance met hun herkenbare en vriendelijke uitstraling.

Het gehele bestelproces is bij Jan & Jan een genot voor de gasten. Het personeel adviseert kundig over de verschillende producten en weet zelfs de kunst van bijverkoop en upselling toe te passen zonder opdringerig te zijn. De drankjes worden met een glimlach geserveerd en er wordt goed geanticipeerd op een eventuele tweede bestelling.

Het jurylid was tevens onder de indruk van de gestroomlijnde organisatie van het terras. De tafels worden continu afgeruimd en schoongemaakt, waardoor het geheel overzichtelijk en geordend blijft, zelfs op drukke momenten.

Ook het afrekenproces verloopt vlekkeloos, waarbij de ontspannen en professionele houding van het personeel opvalt. De combinatie van gastvrijheid en effici├źntie maakt dat Jan & Jan al jarenlang succesvol is en terecht opnieuw in de Terras Top 100 prijkt.

“Er is aandacht voor het terras en de gasten en dat loont. Want zelfs op zondagochtend, als het voor minder dan een kwart gevuld is met gasten, is het sfeervol en gezellig. Dat is knap,” aldus het lovende jurylid.

Jan & Jan bedankt het gehele team voor hun harde werk en inzet, evenals hun gewaardeerde gasten voor het blijvende vertrouwen en enthousiasme. Het restaurant kijkt ernaar uit om nog vele jaren gasten te mogen verwelkomen en hen te laten genieten van een warme en gastvrije ervaring op hun prachtige terras.

P.S. Meer over de Terras Top 100 2023 en de volledige lijst vind je hier: Terras Top 100 2023 – Nr. 56: Jan & Jan Didam

Ontdek meer